Diëtistenpraktijk van Zeijl zoekt een enthousiaste diëtist voor waarneming tijdens zwangerschapsverlof.

Diëtistenpraktijk van Zeijl is een zelfstandige praktijk gevestigd in Maassluis en Maasland. In de praktijk wordt samengewerkt met fysiotherapeuten, huidtherapeuten, voetreflextherapeuten en huisartsen. De praktijk is vooral gericht op de behandeling van volwassenen met overgewicht, maag- darm klachten en zwangeren.

Functiebeschrijving
Ik ben op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige diëtist die voor één dag en één avond in de week beschikbaar is voor een periode van december 2017 t/m maart 2018. Je hebt ervaring of affiniteit met de behandeling van mensen met overgewicht, ondergewicht, voeding bij zwangerschap, maag- en darmklachten en diabetes. Je houdt jouw werkzaamheden en de behandeling van patiënten bij in een patiënt informatie systeem (Evry). Daarnaast maak je proactief afspraken met de patiënten en schrijf je rapportages uit.

Functie eisen
Als diëtist ben je verantwoordelijk voor dieetbegeleiding van cliënten, daarnaast:
– heb je een HBO diploma Voeding en Diëtetiek;
– ben je ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici;
– ben je bekend met Evry;
– heb je ervaring binnen een eerstelijnspraktijk;
– kun je goed zelfstandig werken;
– heb je goede communicatieve en sociale vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
– ben je in het bezit van een rijbewijs en een auto;

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met Marloes van Zeijl, telefonisch via 06-45150719, of per e-mail via info@praktijkvanzeijl.nl

Arbeidsvoorwaarden
De voorkeur gaat uit naar samenwerking met een diëtist op ZZP basis. De hoogte van het salaris of de vergoeding is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Solliciteren
Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief te sturen naar info@praktijkvanzeijl.nl