Mais taco’s

Ingrediënten voor 2 personen:
– 4 mais taco’s
– 100 gram gemengde sla
– 200 gram gehakt
– 1 ui (versnippert)
– 150 gram mais
– 5 vleestomaten
– 1 teen knoflook
– 1 komkommer
– 150 gram bonenmix
– 50 ml yoghurt
– 1 eetl. slasaus
– olijfolie
– peper, zout, paprikapoeder en chili vlokken

Bereidingswijze:
Bak de tacoschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak het gehakt in 4 minuten rul. Voeg de versnipperde ui, de versnipperde teen knoflook, 1 tomaat in blokjes, 150 gram bonenmix en 150 gram mais toe en roerbak gedurende 6 minuten. Voeg peper, zout, paprikapoeder en chilivlokken naar smaak toe en warm goed door.
Rasp de komkommer fijn en doe deze in een bakje.
Meng de yoghurt met 1/2 eetlepel olijfolie, een snufje peper en één eetlepel slasaus. Meng vervolgens de overige 4 tomaten in blokjes door deze dressing heen. Serveer alles los van elkaar of maak de borden zoals hieronder weergegeven op.